Neustálé inovativní nápady, neotřelá řešení oddělení výzkumu a vývoje a především naslouchání potřebám zákazníků, to vše vede k přelomovým kuchyňským technologiím. Francouzská značka Tefal už dávno není pouze synonymem pro nepřilnavý povrch pánve. Ani po šedesáti letech se značka Tefal ve vývoji nezastavila a pro své zákazníky připravila řadu novinek, které zjednoduší přípravu jídla a zároveň ušetří čas.
Jednoduchá příprava polévky
Žádný milovník polévek se od letošního roku neobejde bez polévkovače Easy Soup. Tenhle kuchyňský zázrak dokáže během 25 minut uvařit a také rozmixovat ingredience, ze kterých připraví skvělé domácí polévky pro celou rodinu. Stačí dvakrát zmáčknout a čekat, až vás tento chytrý pomocník zavolá k hotovému pokrmu. Kromě polévek můžete připravit ovocné přesnídávky, lahodné ovocné smoothie i dětské maso-zeleninové příkrmy. To nejlepší nakonec – Easy Soup se i sám umyje.
Chutné a zdravé grilování celoročně – v pohodlí domova
Polévka je sice grunt, ale maso je maso! Kdo dává přednost masným lahůdkám, neměl by minout geniální elektrický stolní gril, který vždy připraví jídlo s dokonalým výsledkem. Optigrill je vybaven speciálním senzorem, který měří tloušťku masa a přizpůsobí jí teplotu a čas grilování. Vaší starostí zůstane pouze rozhodnout, jestli chcete dobře propečený steak, nebo si více pochutnáte na krvavější variantě „rare“. Díky specifickým programům, které řídí teploty v průběhu grilování, jídlo nikdy nepřipálíte. Vyjímatelné grilovací desky mají nepřilnavou povrchovou úpravu, nemusíte tedy přidávat tuk a desky vždy snadno očistíte. Stejně dobře jako steaky na něm připravíte klobásy, hamburgery, drůbeží maso, ryby, toasty nebo můžete zapéct panini.
Novinka Optigrill XL je určena pro větší společnost třeba u rodinného stolu – díky zvýšené kapacitě zvládne až osm porcí najednou.
Naše redakce si byla na vlastní kůži vyzkoušet, jak přístroje dokonale fungují a spolu s Ondrou Slaninou navařili dokonalé chuťovky.